Війна
11 травня 2019
Бойовики гатили із забороненої «Мінськом» зброї: у відповідь бійці ООС поранили двох окупантів
Обстріли зафіксовано в районах населених пунктів Травневе, Новомихайлівка, Авдіївка, Чермалик, Павлопіль, Новозванівка, Новолуганське, Попасна, Новгородське та Майорськ.
news-image

За добу 10 травня окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню, з них п'ять разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібрів 120 і 82 мм, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил. Обстріли зафіксовано в районах населених пунктів Травневе, Новомихайлівка, Авдіївка, Чермалик, Павлопіль, Новозванівка, Новолуганське, Попасна, Новгородське та Майорськ. 

"Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки Об'єднаних сил, 10 травня двох окупантів було поранено", - йдеться у повідомлені. Від початку поточної доби обстрілів з боку бойовиків не зафіксовано.
Читайте також: Ворог посилив обстріли на Донбасі - двоє українських військових загинули, троє поранені
Читайте також: У Міноборони підтвердили втрати на Донбасі