Політика
13 травня 2019
Володимир Гройсман розповів, як йому вдалося схуднути (фото)
41-річний Гройсман скинув зайву вагу завдяки обмеженням в їжі та спорту.
news-image

Ще у першому турі виборів президента України прем'єр-міністр Володимир Гройсман здивував своїм виглядом. Тоді він голосував у Вінниці разом із дружиною та прийшов на дільницю у джинсах і піджаку, які підкреслили його незвичну стрункість.

Після другого туру виборів схуднення прем’єра вже почали активно обговорювати у соцмережах.

Як розповів сам Гройсман на радіо "Новое время", скинути вагу йому вдалося без допомоги спеціалістів, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

 
41-річний Гройсман скинув зайву вагу завдяки обмеженням в їжі та спорту
 
"У мене немає ніяких дієтологів. Я не застосовував ніяких медичних речовин. Я просто взяв себе в руки. Я категорично проти дієт. Я вважаю, що якщо ти сідаєш на дієту, то потім ти з неї сходиш. Якщо ти з неї сходиш, то ти знову починаєш набирати вагу", - заявив прем’єр.
 
"Ти повинен визначити для себе прийнятний раціон, якого б тобі вистачало, і який був би достатній для того, щоб привести вагу в норму. Це перша позиція", - зазначив він.
 
 
 
"І друга позиція - це фізичні навантаження. Людина повинна рухатися, щоб почуватися нормально. Потрібно обмежувати себе в харчуванні: я не їм хліба, не їм картоплю. Я дуже люблю картоплю, але я її не їм, я для себе прийняв таке рішення", - зізнався пан Володимир.
"Я не хочу нічого говорити про дієтологів ... Але це унікальні випадки, коли людина дотримується того, що рекомендує дієтолог. Тому беріть себе в руки самі", - закликав Гройсман.

Читайте також:Супрун розповіла, який продукт в раціоні українців самий небезпечний