Події
13 травня 2019
Сина екс-заступника міністра ЖКГ України застрелили в ОРДО
До війни Євген Аліпов працював директором сільськогосподарського ринку "Господар".
news-image

Сина колишнього заступника міністра ЖКГ Олександра Аліпова - Євгена Аліпова - застрелено на території, окупованій "ДНР" на початку травня. Подробиці інциденту невідомі, передає «Є!» із посиланням на Цензор.НЕТ.

"Як завжди буває в таких випадках, так звана "влада ДНР" і підконтрольні їй ЗМІ жодної інформації про все це не опублікували. Підтверджено лише факт смерті Євгена Аліпова. 6 травня співчуття його батькові опублікував незаконний "мер Горлівки" Іван Приходько", - пише "Восточный вариант".

 

До війни Євген Аліпов працював директором сільськогосподарського ринку "Господар", відкритого у 2011 році в передмісті Донецька. Після початку війни ринок опинився в епіцентрі бойових дій і був знищений артобстрілами.

Після цього публічних посад у "ДНР" Євген Аліпов не обіймав, проте залишився жити на території ОРДЛО.

За повідомленням ЗМІ, на початку травня Євген Аліпов був застрелений у власній квартирі. Причини й подробиці інциденту поки не повідомляються.

Батько Євгена Аліпова - Олександр Аліпов - у 2011-2012 рр. працював першим заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (при міністрі Анатолію Близнюку).

Після подій 2014 року Аліпов перейшов на бік незаконних збройних формувань "ДНР" і нині обіймає в окупованому Донецьку посаду керівника служби з тарифів "ДНР".