Політика
13 травня 2019
Кернес - непокаране зло, - Березюк
На думку нардепа, Кернес "мстить майданівцям".
news-image

Мер Харкова Кернес є непокараним злом, яке сьогодні мстить майданівцям. Про це на Погоджувальній раді сказав голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк, передає «Є!» із посиланням на Цензор.

"Сьогодні повертається непокаране зло. Геннадій Кернес і його посіпаки не були покарані, потім стали головними агітаторами ще чинного президента. А сьогодні вони хочуть знести волонтерський намет у Харкові", - сказав він.

Березюк зазначив, що потрібне перезавантаження влади.

"І по цимбалах, коли буде інавгурація. Хіба це у вас довіра 73%?" - звернувся він до колег.

Крім того, Березюк наголосив, що необхідно ухвалити законопроекти про зняття депутатської недоторканності та вибори за відкритими списками.

Нагадаємо, намет "Все для перемоги" стоїть на площі Свободи в Харкові з часу Революції Гідності та початку бойових дій на сході України. Біля намету в різний час проводили патріотичні акції, збирали допомогу учасникам бойових дій, переселенцям. Також він є місцем нагадування про бойові дії на Донбасі.

8 травня на сайті Харківської міськради була оприлюднена петиція про знесення намету "Все для перемоги". Її публічно підтримав мер міста Геннадій Кернес. 11 травня на наметі з'явилося розпорядження про знесення. 12 травня відбулася акція проти знесення намету волонтерів "Все для перемоги". Майже 1 тис. осіб пройшли ходою центром Харкова, вимагаючи від влади скасувати припис про знесення намету.

Читайте також: В'ятрович пригрозив Кернесу в'язницею за можливе перейменування проспекту в Харкові