Політика
13 травня 2019
Рабінович: Кернес - один з тих, кому я пропонував увійти в «Опозиційну платформу - За життя» (відео)
Вадим Рабінович переконаний, що Геннадій Кернес - один з кращих мерів за всю історію України.
news-image

Геннадій Кернес - один з кращих мерів за всю історію України, саме тому йому пропонували увійти до п'ятірки лідерів партії «Опозиційна платформа - За життя».

Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив народний депутат України і голова вищезгаданої партії Вадим Рабінович, пише «Є!».

«Я давно знаю Геннадія Кернеса і вважаю його одним з кращих мерів незалежної України. Якщо при цьому врахувати все те, що з ним сталося, то стає ясно, що Кернес - неймовірний герой. Перебуваючи в інвалідному кріслі, з величезною кількістю проблем, з болем, він кожен день знаходить в собі сили працювати», -підкреслив народний депутат.

Парламентарій зазначив, що вже запрошував мера Харкова в партійні лави.

«Я буду радий і щасливий бачити його в нашій партії. Я вже говорив про те, що Кернес - один з тих, кому я пропонував увійти до п'ятірки лідерів «Опозиційною платформи - За життя», резюмував Вадим Рабінович.

Нагадаємо, раніше нардеп закликав усіх політиків об'єднатися заради порятунку України. Народний депутат повідомив, що веде роботу по об'єднанню опозиції, спілкується з мерами міст і політиками, які перебувають в справжній опозиції.

«Нам необхідно, прибираючи сміття, яке назбирала минула влада, на парламентських виборах проголосувати за ту політичну силу, яка принесе мир і підніме економіку з колін», - підкреслив парламентарій.

Вадим Рабінович зазначив, що в українських політиків ще є час для об'єднання на базі партії «Опозиційна платформа - За життя».

Читайте також:Скандал у Раді: Парубію на засідання принесли кайданки (фото)