Політика
16 травня 2019
У Зеленського прокоментували дату інавгурації
У понеділок, 20 травня, о 10 годині ранку Володимир Зеленський складе присягу українському народу й офіційно приступить до виконання обов'язків президента України.
news-image

Команда новообраного президента України Володимира Зеленського відреагувала на рішення Верховної Ради провести інавгурацію 20 травня, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Про це йдеться у повідомленні, опублікованому в офіційному Telegram-каналі Команди Зеленського. Зазначається, що вже в понеділок о 10 годині ранку Володимир Зеленський складе присягу українському народу й офіційно приступить до виконання обов'язків президента України.

"Нарешті! Визначений день Х - 20 травня!", - йдеться у повідомленні.

Також команда пообіцяла, що очікується трансляція інавгурації у прямому ефірі на всіх офіційних сторінках команди Зеленського. Крім того, в команді новообраного глави держави поки не готові говорити про те, хто з іноземних гостей буде присутній під час приведення до присяги Володимира Зеленського.

"Поки незрозуміло, хто з гостей зможе прибути на інавгурацію, а хто ні. Адже ми говорили про 19 травня - це вихідний день і було б простіше підлаштовуватися під графік. А сталося так, як сталося", - заявив радник Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков.

Раніше Верховна Рада підтримала постанову про проведення інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського 20 травня.

Читайте також:У Кремлі кажуть, що не отримували запрошення на інавгурацію Зеленського