Політика
16 травня 2019
DziDzio упевнений, що Володимир Зеленський має лише щирі наміри, які можуть перевершити всезагальні очікування
Артист переконаний, що жоден президент йому нічого не дав і не дасть, а починати зміни необхідно з себе, зі своєї хати та родини.
news-image

Артист Михайло Хома, більше відомий як DziDzio, упевнений, що новоспечений президент Володимир Зеленський має лише щирі наміри, які можуть перевершити всезагальні очікування.

Про це він заявив у новому проекті "Української правди" - "Чітко інтерв’ю", пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Привітати свого колегу з перемогою на виборах у ДзіДзя ще нагоди не було.

"Привітав хлопців, привітав "Квартал", особисто Володимира Олександровича ще не привітав, ще не було нагоди. Ну все, маємо нового президента!".
 
 
 
На запитання, чи не пропонував Зеленський йому посаду міністра культури, Хома зауважив:
 
"Я поки що бачу себе в творчості, мені тут дуже комфортно, гарно і затишно. Я собі дозволяю робити, що я хочу, ніяких рамок нема. Тим більше, творчість – це велике поле, на якому ти так само можеш впливати на людей, щоби вони більше любили Україну. Це велика можливість, так само, як і політика".

 

"Ми маємо той самий вплив на населення, але нам менше грошей треба. Нам плескають, а політикам дулі показують", - додав артист.
 
 

 

"Я люблю гарно жити. Гріх погано жити, гарно жити – не гріх. Я люблю кольорові речі, люблю дорогі марки. Не можна бути селюхом. Селянином – так, селюхом – ні. Треба виходити з того. Треба красиво жити, красиво говорити, красиво знімати", - також заявив в інтерв'ю Михайло
 
"Але я ні за кого не агітую і нікого не хвалю. Я за Україну, і подивимось, що вони зроблять. Я особисто обіцяю бути порядним громадянином, платити податки, виступати на міжнародних аренах, показувати Україну, фільми, пісні", - наголосив ДзіДзьо.
"Я завжди починаю не з президента, а з себе, бо жоден президент мені нічого не дав і не дасть. І вам, люди, нічого не дасть. Починайте з себе, зі своєї хати, зі своєї родини", - закликав Михайло.
 
 
 Також Хома заявив, що упевнений у щирих намірах Зеленського.
 
"Він точно має бажання змін та щирі наміри. Його наміри ще можуть нас здивувати та перевершити наші очікування", - сказав Хома.

 

Читайте також:У Кремлі кажуть, що не отримували запрошення на інавгурацію Зеленського