Події
16 травня 2019
Прокуратура розпочала провадження щодо можливого хабарництва нардепа Лещенка
Нардепа викликали на допит.
news-image

Спеціалізована антикорупційна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом можливого отримання хабарів нардепом Сергієм Лещенком. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці САП, передає «Є!»

"Зважаючи на появу у деяких засобах масової інформації публікацій стосовно народного депутата України Сергія Лещенка, а саме купівлі елітної квартири у центрі столиці за кошти, начебто отриманих в якості неправомірної вигоди, повідомляємо наступне.

Відповідно опублікованої у ЗМІ інформації народний депутат систематично отримував мільйонні хабарі від підприємця за лобіювання бізнес-інтересів останнього, а саме здійснення впливу на посадовців органів влади та правоохоронних органів, а також формування необхідних суспільних думок у медіапросторі", - йдеться в повідомленні.

З метою перевірки викладених у публікації фактів прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зареєстровано кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 368 КК України "Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою". Нардепа викликано на допит.

 

Читайте також: Квартира Лещенка: НАБУ перевірить телефонні розмови нардепа