Суспільство
23 травня 2019
Дванадцятирічного школяра зґвалтували старшокласники
Хлопчик розповів все матері.
news-image

Дванадцятирічного школяра зґвалтували четверо старшокласників. Про це написав у своєму Фейсбуці перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін, передає «Є!»

"До поліції звернулася молода жіночка з повідомленням про те, що її 12-річного сина зґвалтували 15-річний, раніше вже засуджений, старшокласник, разом з трьома меншими за віком хлопцями. Область, де це трапилось, не називаю, бо дитині потрібно якось продовжувати жити далі.

Ви тільки вдумайтеся! Як цей хлопчик кожного дня ходив до школи, де бачив щоденно тих, хто неодноразово над ним знущався, й все ж таки вирішив розповісти про це своїй матері.

Потрібно задуматися, скільки ще таких дітей просто мовчать, бо їм соромно про це розповідати", - написав поліцейський.

Він зазначив, що вже два роки поліція разом із громадськістю роблять все можливе, щоб був прийнятий законопроект 6607, про посилення кримінальної відповідальності за ґвалтування малолітніх дітей, а також за те, щоб був введений єдиний електронний реєстр злочинців, які були судом засуджені за скоєння статевих злочинів відносно малолітніх дітей та  була введена хімічна кастрація.

"Але ... купа різних правозахисників стала на захист злочинців: оприлюднення їх персональних даних - це ж «порушення закону», хімічна кастрація - це знущання над людьми. Дозвольте спитати - а чим же є ґвалтування малолітніх дітей?

А в цей час машина щодо знущання над дітьми працює кожного дня. Чия дитина наступна - це питання відкрито для всіх без виключення кожного дня...",- наголосив Аброськін.

 

Читайте також: Педофіла, який під Харковом викрав 9-річного хлопчика, арештували