Політика
23 травня 2019
Рабінович: Навіть без підтримки української влади Медведчук зміг визволити сотні полонених (відео)
Парламентарій стверджує, що нова влада повинна визнати заслуги Віктора Медведчука і доручити йому вести переговори з Росією.
news-image

Без допомоги влади главі політичної ради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктору Медведчуку вдалося звільнити сотні полонених. Про це заявив народний депутат України, голова згаданої політсили Вадим Рабінович в прямому ефірі телеканалу NewsOne, пише «Є!».

«Медведчук звільнив сотні українських полонених - без Порошенко, Геращенко і інших.І йому не потрібно давати вказівки - він робить все сам, сам рятує наших хлопців. Інша справа, що є дві сторони конфлікту, і одна людина багато зробити не може - йому необхідний мандат на переговори. Такий мандат йому може і повинен дати президент Володимир Зеленський. Це дозволить Медведчуку рятувати українських полонених ще ефективніше», -впевнений парламентарій.

За його словами, нова влада повинна визнати заслуги Віктора Медведчука і доручити йому вести переговори з Росією.

«Адже є й інша сторона, яка працює тільки з Медведчуком. І довіра до Медведчука обумовлено не особистим ставленням, а тим, що з 2004 року він жодного разу їх не обдурив - це дуже важливо! Тому довіра до Медведчука виникло не сьогодні, і ця довіра влада повинна використовувати в інтересах України », - підкреслив народний депутат.

Політик упевнений, що тільки Медведчук може звільнити сотні українських військовополонених.

«Я вважаю, що в першу чергу треба віддати належне тому, що вже зробив Медведчук, і якщо цього не зробила стара влада - це може красиво зробити влада нова. У будь-якому випадку ми все одно продовжимо гуманітарну місію, Медведчук продовжить виконувати свою роботу і звільняти наших хлопців. А буде він це робити за підтримки нової влади, або ж це будетлічная гуманітарна місія -залежить не від мене чи від нього, а від сьогоднішнього президента », - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:На сайті Президента зареєстрували петицію за відставку Зеленського