Події
27 травня 2019
МАУ забула десятки пасажирів у аеропорту
На борт не змогли потрапити близько 30 осіб.
news-image

Авіакомпанія МАУ втрапила у гучний скандал. Так, в аеропорту "Бориспіль" забули частину пасажирів рейсу PS55 "Київ — Одеса", передає «Є!» із посиланням на Обозреватель. 

Про те, що трапилося, самі постраждалі розповіли у соцмережах. Як з'ясувалося, близько 30 пасажирів так і не змогли потрапити на борт повітряного судна.

"На посадку у Києві прийшла вчасно. Була величезна черга, проходжу реєстрацію, заходжу в автобус і далі історія "на мільйон" — автобус катає нас по полю і повертає назад до терміналу. Водій каже: "Всі виходимо назад, літак без вас полетів". Як таке могло статися? Повернулися на стійку реєстрації і ніхто нічого не знає, люди панікують, у когось друзі, родичі вже відлетіли в Одесу", — розповіла на своїй сторінці у Facebook пасажирка Наталія Коровник.

Інша пасажирка Тетяна Бабинець у коментарях під постом повідомила, що також залишилася в аеропорту, а її чоловік і дочка полетіли.

"А я з другою донькою сіла в інший автобус. Коли він (водій автобуса. — ред.) сказав, що двері зачинили, і йде на зліт, я думала він жартує. Бо такого не може бути. Ми всі пройшли реєстрацію вчасно", — написала жінка.

У результаті частині пасажирів замінили квитки на інший рейс авіакомпанії "Київ-Одеса" і заселили до готелю у Борисполі, іншим був організований автобусний трансфер до пункту призначення.

У коментарях до обурених постів пасажирів з'явилися роз'яснення. Зокрема менеджер прес-служби "МАУ" Анастасія Чаплигіна пояснила:

"На жаль, дана ситуація сталася через помилку працівників обслуговуючої компанії "Аерохендлинг". Наразі решті пасажирів рейсу PS055 буде надано харчування та автобус до Одеси".

МАУ втрапила у гучний скандал, забувши десятки пасажирів

Зі свого боку Олег Голохвастов, генеральний директор "Aerohandling", яка обслуговувала рейс PS55 у терміналі "Борисполя", вибачився за наявну ситуацію і повідомив, що причиною збою у передачі інформації став стан здоров'я одного із працівників компанії.

"Попередній діагноз — мікроінсульт. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб максимально швидко виправити наслідки цього випадку і відправити пасажирів до Одеси", — написав він.

МАУ втрапила у гучний скандал, забувши десятки пасажирів