Політика
27 травня 2019
Радник Зеленського Разумков очолив партію «Слуга народу»
Попередній голова партії Іван Баканов перейшов на державну службу, призначений першим заступником голови Служби безпеки України і не може більше бути очільником «Слуги народу».
news-image

Радник президента України Володимира Зеленського Дмитро Разумков очолив політичну партію «Слуга народу». Про це оголосили на прес-конференції представників партії 27 травня в Києві. Рішення ухвалили на нещодавньому з'їзді партії, пише «Є!» з посиланням на Радіо Свобода.

Як заявив Разумков, попередній голова партії Іван Баканов перейшов на державну службу, призначений першим заступником голови Служби безпеки України і не може більше бути очільником «Слуги народу». 

Виборчий штаб політичної партії очолив координатор передвиборного штабу Зеленського Олександр Корнієнко.

За словами Дмитра Разумкова, 8 червня запланований перший етап з’їзду партії, на якому оголосять список кандидатів на парламентських виборах і програму політсили.

Інавгурація новообраного президента України Володимир Зеленського відбулася тиждень тому, 20 травня. Після вступу на посаду Зеленський оголосив про розпуск парламенту іпризначення позачергових виборів на 21 липня.

Читайте також:Львівський заколот: дві фракції вимагають відставки Садового