Суспільство
27 травня 2019
Вдова Вороненкова заявила, що Луценко і російський слідчий змусили її обмовити колишнього чоловіка
Максакова розповіла це в інтерв'ю російському ЗМІ.
news-image

Вдова убитого в Києві російського депутата Дениса Вороненкова Марія Максакова зробила публічне визнання. В інтерв'ю НТВ вона попросила вибачення у колишнього чоловіка Володимира Тюріна, якого раніше називала винним у вбивстві її чоловіка Дениса Вороненкова і заявила, що очорнити його її змусили, передає «Є!» із посиланням на Страна.

У сюжеті російського телеканалу вона назвала "безпардонною, нахабною, цинічною, огидною" версію про те, що Вороненкова вбив Тюрін.

"Змушена була мовчати півтора року, тому що я була скута таємницею слідства. Підносять все таким чином, як ніби є якісь докази", - сказала Максакова.


Вона додала, що в тому, що Вороненкова вбив Тюрін, її переконував генпрокурор Юрій Луценко і приятель покійного екс-депутата Держдуми Денис Панаітов (колишній начальник відділу Слідчого комітету Одінцовського району Московської області):

"Я тобі як слідак кажу: це Тюрін!". Я йому кажу: "Слухай, а навіщо?" Він: "Кажу тобі, це він!" Я: "А мотив, причина, вигода, навіщо? Що це може дати?" Але він мене обробляв, обробляв... Всім підряд! Ревнощами! Невдоволення тим, що я виїхала з країни. Спроби повернути мене таким способом в Росію", - розповіла оперна співачка.


Вона звернулася до голови Слідчого комітету Росії з проханням вважати її висловлювання під час інтерв'ю офіційною заявою.

Читайте також: Кримінальний авторитет Тюрін зробив першу публічну заяву щодо вбивства Вороненкова