Події
28 травня 2019
Адвокат вбив дружину та наклав на себе руки
Чоловік залишив передсмертну записку.
news-image

У Коломиї в будинку, у якому виникла пожежа, виявлено тіла чоловіка і жінки з вогнепальними пораненнями, передає «Є!»  із посиланням на поліцію Івано-Франківщини.

"27 травня о 19:56 до рятувальників і поліції надійшло повідомлення про факт пожежі житлового будинку в Коломиї. Під час проведення ліквідації пожежі на другому поверсі помешкання виявлено труп жінки, а на першому – труп чоловіка. У двох осіб виявлено вогнепальне поранення грудної клітки", - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці встановили, що загинуло подружжя: 56-річна жінка і 54-річний чоловік. Біля тіла чоловіка виявлено обріз мисливської гладкоствольної рушниці та газовий пістолет.

З'ясовано, що між подружжям виникла сварка, у ході якої чоловік заподіяв смерть своїй дружині, вистріливши у неї з рушниці. В результаті отриманого вогнепального поранення жінка померла на місці.  

Далі чоловік підпалив одну із кімнат будинку та покінчив життя самогубством – застрелився.

У будинку поліцейські знайшли і вилучили передсмертну записку, у якій чоловік просить вибачення у рідних за вчинене.

За фактами умисного  вбивства та через незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або  вибуховими речовинами відкрито кримінальне провадження. Триває перевірка.

Як пише УП,  у Національній асоціації адвокатів України заявили, що у Коломиї загинув адвокат Михайло Петрів та його дружина.

Зазначається, що при житті Петрів зробив багато для відновлення української культури та історії, зокрема, брав участь у написанні наукових досліджень з історії адвокатури, зробив вагомий внесок у становлення незалежної адвокатури в Україні.

Читайте також: На Житомирщині батьки вбили доньку, а тіло спалили