Кіт Герінґтон потрапив у реабілітаційний центр через закінчення «Гри престолів»
В оздоровчому центрі актор намагається впоратися з алкоголізмом і стресом.
news-image

Виконавець ролі Джона Сноу в "Грі престолів" Кіт Герінґтон звернувся в центр реабілітації для того, щоб впоратися з алкоголізмом і стресом. Як повідомляє Page Six з посиланням на джерела, акторові знадобилася допомога через закінчення серіалу, передає «Є!»

"Він зрозумів, що "це кінець", це було те, над чим вони так старанно працювали протягом кількох років", - розповів виданню друг актора.

За інформацією видання, Герінґтон знаходиться в оздоровчому центрі в штаті Коннектикут близько місяця. Він приїхав  за кілька тижнів до виходу фінальної серії заключного сезону "Гри престолів".

Актор проходить психологічні тренінги, практикує медитацію для боротьби зі стресом і негативними емоціями. Page Six повідомляє, що місяць перебування в центрі коштує $ 120 тис.

"Герінґтон вирішив використати перерву у своєму графіку, як можливість провести деякий час в оздоровчому центрі, щоб розв'язати свої проблеми", - наводить Page Six слова представника актора.


За даними видання, дружина Герінґтона, актриса Роуз Леслі, яка в серіалі виконала роль Ігрітт, підтримує актора.

Серіал створено за мотивами циклу романів "Пісня льоду і полум'я" (A Song of Ice and Fire) Джорджа Мартіна.

Перша серія вийшла на екран 17 квітня 2011 року. З того часу серіал набув великої популярності у всьому світі, прем'єру заключної серії фінального восьмого сезону 19 травня подивилися рекордні 19,3 млн чоловік.

Читайте також: Вийшов тизер останньої серії «Гри престолів» (відео)