Суспільство
1 червня 2019
5 знаків зодіаку, яких чекає удача цього літа
Літо - дивовижний час року, а в 2019 році воно стане ще й сприятливим в більшості аспектів.
news-image

Завдяки астрології у нас є унікальна можливість заглянути в майбутнє і дізнатися, кому з 12 представників зодіакального кола більше пощастить цього літа, інформує «Є!», з посиланням на vesti-ua.net.

Літо - дивовижний час року, а в 2019 році воно стане ще й сприятливим в більшості аспектів. Планети і зірки посилять такі прояви, як натиск, енергія, особиста ініціатива, агресія, форсування дій. Це говорить про те, що протягом трьох літніх місяців буде просто зробити якийсь прорив, щоб змінити життя, розпрощатися з негативом і вибратися з чорної смуги. Пощастить всім, проте деяким Знакам - навіть трішки більше.

Овен
Літо Овнів складеться як ніколи вдало. Особливі успіхи очікуються в сфері любові і відносин. Щоб удача не відступала ні на крок, представникам цього Знака слід навчитися розуміти знаки зірок. Справа ось у чому: влітку буде багато дивних і незрозумілих подій, які можуть змусити звернути з наміченого шляху. Астрологи рекомендують не розкривати нікому своїх карт - не говорити про задумане, не ділитися планами і не дозволяти людям або подіям впливати на свої рішення. Це той самий момент, коли Овнам доведеться показати силу характеру і наполегливість натури.


Лев
Львів чекають три сприятливих місяці, коли можна і потрібно почати нове життя. У липні, червні і серпні зробити це буде найпростіше. Зоряна картина натякає, що прийшов час перегорнути цей світ і забрати своє. Але навіть незважаючи на те, що літо буде неймовірно насиченим, впадати в крайнощі - небезпечно. У Львів буде повно сил, рішучості, планів і можливостей, але дуже високий ризик, що в останній момент все піде прахом через чиєїсь імпульсивності. Приємною компенсацією можна злічити обставина, що одночасно багато проблем вирішаться самі собою, абсолютно не вимагаючи левової частки зусиль.

Діва
Влітку у Дів можуть радикальним чином змінитися життєві принципи, погляди на світ, людей і звичні, здавалося б, речі. Це буде дуже яскравий період життя, який змусить по-новому поглянути на все. У зв'язку з цим можуть часто траплятися легкі перепади настрою, але це не страшно, адже удача стане вірною супутницею і соратницею в багатьох битвах. Астрологи радять слухати себе, і якщо інтуїція заздалегідь не підкаже Дівам звернути увагу на щось важливе, то літо можна провести в низці розчарувань і неприємних сюрпризів. На жаль, але багато Діви схильні до песимізму, тому несподіваною удачі вони радіють набагато менше, ніж засмучуються раптовим неприємностей.


Водолій
Народжені під заступництвом Водолія отримають влітку 2019 року унікальний шанс проявити сильні сторони особистості. Це найкращим чином позначиться практично на всіх напрямках життя. Найголовніше - заздалегідь позбутися від злості і образи. Липень і серпень - пік удачі. У ці місяці зірки підвищать бойовий дух, який послужить хорошу службу в справах, кар'єрі і любові. Планети буквально запрограмують представників цього Знака на удачу, успіх і везіння у всьому. Тому «так» - поїздкам, відпусток, спілкуванню, змін, активності і особистої ініціативи.

Риби
Рибам астрологи рекомендують влітку ступити на шлях творення і в черговий раз відмовитися від загальних для всіх інших Знаків тенденцій. Не варто вигризати собі шлях до успіху, удача прийде, як тільки Риби встануть на стежку гармонії і врівноваженості. Важливо уникати крайнощів, що викликаються бурхливими негативними атаками з боку, нести красу і любов до світу, робити добрі справи і думати про те, як стати щасливішим. Прийдешні місяці сприяють вдалим змінам (особливо змінам, ведучим до духовного зростання), тому Риб чекає сприятливий період, але везіння може бути злегка зіпсоване негараздами на особистому або сімейному фронті. Щоб цього не сталося, потрібно частіше переходити від слів до дій, не обманюючи нікого і не даючи порожніх обіцянок.

Читайте також: День захисту дітей: українські зірки записали зворушливий ролик (відео)