Світ
6 червня 2019
Печиво з передбаченням допомогло американцеві виграти в лотерею $ 344,6 млн
Щасливчик висловив надію, що великий виграш не дуже змінить його або його сім'ю.
news-image

Пенсіонер з американського штату Північна Кароліна виграв в лотерею Powerball $ 344,6 млн. Як повідомила телекомпанія CNBC, виграшними виявилися цифри, які чоловік побачив на зворотному боці вкладки печива з передбаченням, подарованого йому внучкою, передає «Є!»

66-річний Чарльз Джесон-молодший не відразу зрозумів, що зірвав джекпот. Спочатку він думав, що вгадав тільки п'ять з шести номерів у квитку, і його виграш становить $ 50 тис., але вирішив перевірити це в інтернеті.

"Ти не повіриш, я виграв всі", - сказав він дружині, усвідомивши величину свого призу.


Щасливчик вирішив відмовитися від невеликих регулярних виплат повної суми на користь одноразового платежу, який після податкових відрахувань і утримань складе близько $ 158 млн. 

Джесон висловив надію, що настільки великий виграш не дуже змінить його або його сім'ю.

"Думаю, нічого сильно не зміниться. Я хочу сказати, що я продовжу носити джинси, але, ймовірно, просто куплю кілька нових", - наводить його слова CNBC.


Частину виграних коштів чоловік планує витратити на благодійність, $ 1 млн він віддасть брату, щоб виконати давню домовленість: якщо хтось із них колись виграє в лотерею, то віддасть таку суму іншому. Крім цього, новоспечений мільйонер збирається з'їздити з дружиною до В'єтнаму.

Читайте також: Американець тричі за рік виграв у лотерею