Політика
9 червня 2019
Рабінович: Наша партія йде на парламентські вибори, щоб перемогти
Він також прокоментував можливість подальшого об'єднання опозиційних сил
news-image

Політична партія «Опозиційна платформа - За життя» йде на парламентські вибори, щоб перемогти, зшити країну і побудувати сильну, успішну Україну. Про це заявив народний депутат, глава зазначеної політсили Вадим Рабінович в коментарі телеканалу «112 Україна», інформує «Є!».

«Я хочу, щоб люди зрозуміли одну важливу річ: хочемо ми того чи ні - ми повинні зшивати Україну. Крапка», - заявив політик.


Він також прокоментував можливість подальшого об'єднання опозиційних сил.

«Спочатку в єдиній команді об'єдналися два найрейтинговіших політика південного сходу - Юрій Бойко та Вадим Рабінович. Це був перший крок. Другий - я віддав Юрію Бойку перше місце в списку партії, тому що це вкрай важливо для світу - ніхто з українських політиків цього б не зробив. На з'їзді я виступив перед делегатами і пояснив своє рішення: занадто коротка дистанція між президентськими і парламентськими виборами, і тому Бойко, який має сьогодні більший рейтинг, зобов'язаний йти першим номером у списку - це потрібно партії. Своїм же рішенням я ще раз всім продемонстрував, як треба любити не себе, а свою країну і своїх виборців», - підкреслив парламентарій.


За його словами, ініціативу щодо об'єднання підтримали десятки партій і громадських організацій.

«З нами об'єдналися десятки партій, десятки громадських організацій - ми будемо сідати і далі розмовляти, шукати шляхи виведення країни з кризи. Що ж стосується нових учасників - з нами можуть об'єднуватися всі ті, хто розділяє наші принципи і підтримує три головних гасла: наше гасло - світ, наше гасло - економічне процвітання, наше гасло - припинення тарифного геноциду. Ось всіх тих, хто їх розділяє і підтримує не на словах, а на ділі, ми чекаємо в нашій команді », - підкреслив глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя».

Він зазначив, що після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах українці вирішили, що «можна розслабитися», але через кілька тижнів все зрозуміли: ми знову «йдемо в НАТО», знову воюємо з Росією.

«Я знаю одне: ми йдемо на вибори, щоб перемагати. Ми йдемо на вибори, оскільки збираємося виправляти ситуацію реально, а не просто базікати, що ми її виправимо або виправили. Я вірю в те, що українці - народ розумний, і це він показав на президентських виборах. Ми серцем, правильно проголосували за Зеленського проти Порошенка. А ось на парламентських треба проголосувати розумом за «Опозиційну платформу - За життя». Ми націлені на перемогу - ми йдемо на вибори, щоб перемагати, щоб побудувати іншу країну - сильну, процвітаючу, успішну Україну - «Швейцарію Східної Європи», - резюмував Вадим Рабінович.
Читайте також: Шоумен Притула піде до парламенту, якщо «Голос» набере більше 13%