Політика
17 червня 2019
Рабінович: Зеленський не зробив нічого для виконання передвиборчих обіцянок
Новий президент України Володимир Зеленський не виконав жодного своєї передвиборчої обіцянки і навіть не намагається цього зробити
news-image

Про це в прямому ефірі телеканалу «112 Україна» заявив глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» народний депутат Вадим Рабінович, пише «Є!»         

«Жодного передвиборчої обіцянки Володимир Зеленський не виконав. Миру при ньому не буде, в економіці нічого не зроблено. У нас є тільки гарні, абсолютно відрізняються від колишнього режиму ідеї. Як сказав сам Зеленський, у них є кілька креативних ідей для відновлення мирного процесу. Але ж креативні ідеї гарні в іншому місці», - пояснив політик.

Він зазначив, що під час парламентських виборів українцям потрібно буде добре подумати над тим, за кого віддати свій голос.

«На жаль, ми помилилися ще раз, коли сподівалися на« слугу народу ». Голосувати за партію, яка веде нас в НАТО, представники якої відмовляються знижувати тарифи ... Тут потрібно просто ще раз добре подумати», - підсумував Вадим Рабінович.

Нагадаємо, раніше глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» попередив, що партія «Слуга народу» не принесе Україні довгоочікуваний мир.

«Уже зараз всі закони - побоку, а якщо партія Зеленського займе велику частину парламенту, то світу в Україні не буде ніколи», - сказав парламентарій.

Читайте також:Рабінович: Я не кину дітей нашої країни в тюрмах лише через різницю в політичних поглядах