Робота з МВФ продовжується. Дефолту не буде, - Зеленський
Уже в липні почнеться підготовка нової програми з Міжнародним валютним фондом.
news-image

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вже в липні почнеться підготовка нової програми з Міжнародним валютним фондом. Глава держави наголосив, що дефолту не буде і Україна продовжить співпрацювати зі Світовим банком і МВФ, повідомляє «Є!» з посиланням на Gazeta.

Під час зустрічі в Берліні з великим і середнім бізнесом Німеччини Зеленський обговорив з представниками експортні можливості, а також зміни в законодавстві, які суперечать Угоді про асоціацію з Євросоюзом, повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

На зустрічі були присутні представники компаній, чий сукупний портфель становить 220 млрд євро, що перевищує два Валових внутрішніх продукти (ВВП) України та надає близько 450 тис. робочих місць.

Президент Зеленський заявив, що іноземний бізнес боїться тиску українських правоохоронних органів і українських судів, які не захищають бізнес від тиску. Зеленський заявив, що інвестиційний клімат є зараз пріоритетом для України.

У свою чергу представники бізнесу зазначили, що сподіваються на поліпшення інвестиційного клімату та адаптацію європейських стандартів в країні.

Раніше, в партії "Слуга народу", щоб повністю подолати корупцію, обіцяютьперевести всі державні послуги в онлайн, очистити прокуратуру і ввести систему грошової винагороди для пильних громадян.

Читайте також:Курс гривні може обвалитися, а зростання ВВП сповільнитися, - прогноз ICU до кінця року