Політика
21 червня 2019
Зеленський оголосив конкурс на посаду керівника Державного управління справами
Посадовий оклад передбачається в розмірі 30 тис. грн плюс надбавка за ранг держслужбовця та інші надбавки, доплати і премії.
news-image

Президент України Володимир Зеленський оголосив конкурс на посаду керівника Державного управління справами. Розпорядження №63/2019-рп від 20 червня 2019 року оприлюднено на сайті глави держави. Про це пише «Є!» з посиланням на 112.

Цим розпорядженням також затверджено умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника Держуправсправами.

Згідно з умовами, посадовий оклад передбачається в розмірі 30 тис. грн плюс надбавка за ранг держслужбовця та інші надбавки, доплати і премії у відповідності зі статтею 52 закону України "Про державну службу", а також додаткові надбавки за інтенсивність праці та за виконання особливо важливої роботи.

Керівник ДУС призначається на посаду строком на 5 років, якщо інше не передбачено законом, з правом повторного призначення на ще один термін або подальшим переказом за пропозицією Комісії з питань вищого корпусу державної служби на рівнозначну або нижчу посаду в інший державний орган.

Початок проведення тестування на володіння іноземною мовою (однією з офіційних мов Ради Європи), згідно з умовами, призначено на 10:00 5 липня 2019 року.

Як повідомлялося, 11 червня Володимир Зеленський звільнив керівника Державного управління справами Івана Куцика та уповноважив його заступника Сергія Борзова тимчасово виконувати його обов'язки.