Події
21 червня 2019
Сидів часто «ВКонтакте» та грав у «Легенду про вампіра»: брат розповів про вбивцю Даринки (відео)
Старший брат вбивці запевняє, що ніхто в родині не знав про звірства Миколи.
news-image

Вбивство 11-річної Дарини Лук'яненко під Одесою в селі Іванівка шокувало суспільство жорстокістю і цинізмом, а підозрюваний у скоєнні злочину 22-річний односельчанин дівчинки Микола Тарасов ледь не спровокував самосуд, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Нещодавно радник голови обласної поліції висловив думку, що вбивство дитини приховували односельці або близькі злочинця.

Вказувалося, що в момент скоєння злочину Тарасовим-молодшим в їх домі більше нікого не було - вся сім'я поїхала до Одеси. На ринку в Іванівці він помітив Дарину, повернувся до себе і почав чекати дівчинку. Схопивши і затягнувши її в приміщення Микола спробував зґвалтувати дитину, почав душити і різати, зв'язав, надів кульок на голову, щоб вона задихнулася. Після цього нелюд прив'язав до ніг дівчинки камінь і кинув у вигрібну яму у дворі.

Ходив і посміхався: брат вбивці Дарини Лук'яненко розповів про нелюда

"Те, що це він зробив - це доведено, і це правда, а от про причетність батьків - ні. Вони в цей час були в місті, він все зробив сам. У Миколи все в порядку із психікою. Хоча він може зробити вигляд, що неосудний", – розповів старший брат Миколи.

За його словами, останнім часом стосунки між ними були дуже складними. Микола весь час проводив, граючи в комп'ютерні ігри у своїй кімнаті.

"Ще ВКонтакте сидів часто, грав у "Легенду про вампіра", - розповів він.

Втім, раніше Микола був не такий замкнутий. Після закінчення 9 класу школи він поступив у коледж комп'ютерних технологій і виїхав з дому (вчилася на техніка-технолога). Потім, через 3 роки, відправився працювати касиром в супермаркеті "Обжора" в Одесі.

"Йому добре платили, але через три роки щось сталося. Микола закинув роботу, повернувся додому, з'явилася депресія, закрився в собі і нікому нічого не розповідав. І тільки через два тижні, коли маму забрали до лікарні в передінфарктному стані, його попустило і він заспокоївся. Торік влітку поїхав на три місяці на сезонну роботу, а після цього майже рік просидів у іграх, нічого робити не хотів і батькам не допомагав", – повідомив він.

Ходив і посміхався: брат вбивці Дарини Лук'яненко розповів про нелюда

Микола брав гроші у батьків.

"Не знаю, чи була в нього дівчина, коли працював і навчався в Одесі. Але тут у нього ані дівчини, ані друзів, нікого не було", - говорить родич підозрюваного.

Він уточнив, що після зникнення Дарини поведінка Миколи різко змінилася - він робив вигляд, ніби хоче допомогти її шукати.

"Зараз ми прийняли рішення, що не будемо підтримувати його взагалі. У четвер, 13-го, Даринка зникла, а 14-го – мама з тиском 190 на 120 пішла її шукати. І брат бачив, в якому вона стані, бачив, що дві доби вона взагалі не спала, але ходив і посміхався", – зазначив старший брат Миколи.

Читайте також:Вбивство Дар'ї Лук'яненко: у селі оголосили траур і готуються до похорону (відео)