Суспільство
21 червня 2019
На аукціоні продали картину з голим Порошенком (фото)
Заступник головного редактора видання «Страна» Світлана Крюкова виставила на інтернет-аукціон картину із зображенням голого експрезидента Порошенка.
news-image

У середу, 19 червня, заступник головного редактора видання «Страна» Світлана Крюкова виставила на інтернет-аукціон картину із зображенням голого експрезидента Порошенка. Картина пішла з молотка за 2000 доларів, пише «Є!» з посиланням на Вголос.

Картина із зображенням оголеного чоловіка, схожого на колишнього президента України Петра Порошенка, має назву «Петро вже п’ятий». Така назва і рішення її продати зумовлені падінням рейтингів партії Петра Порошенка «Європейська солідарність» 19 червня.

Аукціон журналістка провела на своїй сторінці у Facebook. Стартова ціна була заявлена в 600 доларів. Як зазначила Крюкова, таких картин усього дві, перша у приватній колекції.

На полотні лідер політсили «ЄС» зображений в оточенні маленьких янголів. У руці головний персонаж картини тримає цукерку «Пташине молоко».

Власником такого незвичайного твору мистецтва став киянин Дмитро Раїмов. Картина дісталася йому за 2000 доларів. Першим зробив заявку Ілля Кива, який запропонував 800 доларів.

Читайте також:Правоохоронці розглядають три версії загибелі народного депутата Дмитра Тимчука