Події
21 червня 2019
В Україну не пустили ірландців з георгіївськими стрічками (фото)
В аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили двох громадян Ірландії, які везли з собою георгіївські стрічки і російську державну символіку.
news-image

В аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили двох громадян Ірландії 1998 та 1997 років народження, які везли з собою георгіївські стрічки і російську державну символіку. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, пише «Є!» з посиланням на Наш Киев.

Під час бесіди з прикордонниками вони розповіли, що прибули в Україну з туристичною метою. Один з них був у футболці з національною символікою країни-агресора. Він повідомив, що нібито планує відвідати свою дівчину, громадянку Україн. Крім того, за словами ірландця, напередодні він був у Росії. Також у чоловіків були відсутні квитки на зворотній рейс.

Повідомляється, що під час посадки літака «туристи» дістали георгіївські стрічки і символіку РФ і вигукували: 

«ДНР, вперед!»
«Під час огляду багажу ірландців прикордонники в їхніх речах виявили предмети, що носять пропагандистський і провокаційний характер, зокрема національну символіку РФ і георгіївські стрічки. Громадян Ірландії не пропустили через кордон і заборонили їм в'їзд в Україну терміном на три роки», - розповіли в Держприкордонслужбі.

Читайте також:Меркель назвала умову зняття санкцій з Росії