У «Кварталі 95» знайшли людину, яка буде критикувати президента Зеленського
Цієї суботи стартує новий авторський проект.
news-image

У «Кварталі 95» з'явилася людина, яка буде критикувати нинішнього президента Володимира Зеленського. Про це  йдеться на сайті "Кварталу", передає «Є!»

Зокрема, зазначається, що цієї суботи, 29 червня, о 20:15 в ефірі каналу «1+1» стартує новий авторський проект Валерія Жидкова – «Де-мократія?». Уточнюється, що це аналітична програма з елементами гумору, іронії і сатири.

"У "Кварталі" вже з'явилася перша людина, яка буде критикувати нинішнього президента Володимира Зеленського. Валерій, автор і ведучий нового проекту, буде аналізувати те, що відбувається в країні, докопуючись до суті і причин тих чи інших подій. В основу кожного з випусків програми будуть братися актуальні події та проблеми поточного тижня. Валерій у своєму проекті дасть довгоочікувані відповіді на запитання: у чому причина тих чи інших вчинків політичних сил, що керує політиками і чому виходить так, що у нас нічого не виходить.

Проект «Де-мократія?» підніме питання: чи є у нас взагалі демократія – влада народу, в чому вона полягає, і чи є якійсь зміст під цією гучною назвою", - йдеться в анонсі програми.

"Після зміни влади в Україні «Квартал» обіцяв бути неупередженим і залишатися вірним собі у чесному і об'єктивному висвітленні подій, що відбуваються в країні", - уточнюється в повідомленні "Кварталу".
Читайте також: Зеленський прокоментував рішення ПАРЄ щодо РФ та викликав обурення українців