Події
1 липня 2019
П'яна мама побила свою семимісячну доньку
Про те, що жінка б'є кількамісячну дитину, поліції повідомили сусіди.
news-image

Із забоєм м'яких тканин голови та з підозрою на перелом кісток носа до лікарні потрапила семимісячна дівчинка. Тілесні ушкодження дитині нанесла рідна матір, пише «Є!» з посиланням на 20 хвилин.

Про те, що жінка б'є свою кількамісячну доньку на лінію "102" Кременецького відділу, що в Тернопільській області, поліції повідомили сусіди. Вони заявили, що матір перебуває у стані алкогольного сп'яніння, а її дитина на очах у свідків кілька разів випадала з візочка. Матір її намагалася у нього посадити та марно.

В результаті - коляска впала на дівчинку. Люди спробували відібрати маля у родички, але остання не віддавала, а схопивши її, почала тікати. Втихомирили матір правоохоронці. Дитину доправили до лікарні. Підозрювана - уродженка Києва, 1992 року народження.

Вона переїхала на Тернопільщину з чоловіком. Обоє постійно  зловживають спиртними напоями. У подружжя уже п'ятеро малолітніх діток. Двоє з них знаходяться під опікою свекрухи і живуть у сусідній області. П

отерпілу дівчинку також опікунські органи передали дідусеві. Працівники поліції встановлюють усі деталі інциденту, а матері доведеться відповідати у суді відповідно до статті 166 частина 1 ККУ - Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. 

Читайте також:В Одеській області в результаті пожежі загинули четверо діток