Політика
5 липня 2019
Мураєв: Я готовий зі зброєю захищати свою Батьківщину проти бойовиків на Донбасі
Народний депутат Євген Мураєв назвав «Опозиційну платформа – За життя» єдиною «проросійською партією» в Україні, таким чином в черговий раз фактично «настукавши» в СБУ на колишніх однодумців
news-image

Сталося це в ході виступу Мураєва в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», пише «Є!» зі ссилкою на Facenews

Я був засновником партії «За життя», але після приєднання до неї Медведчука, я вийшов звідти з принципових міркувань. Я з Медведчуком по-різному бачу Україну», – сказав Мураєв у своєму виступі, назвавши «Опозиційну платформа – За життя» проросійською партією.

За його словами, він завжди боровся з "Партією війни", але при цьому сам кандидат в народні депутати був неодноразово помічений у зв'язках з СБУ і Адміністрацією президента Петра Порошенка.

Я Україну бачу позаблоковою, нейтральною, суверенною державою. Це наша основна відмінність. Ми любимо свою країну, ми будемо за неї боротися, і ми завжди будемо проти партій війни і будемо в опозиції до них. Ми хочемо миру», – заявив Євген Мураєв, таким чином, суперечачи сам собі.

Він також виступає за прямі переговори з "ЛДНР" і двосторонні переговори з Росією, хоча за свою діяльність і співпрацю з СБУ внесений у санкційний список РФ і йому заборонений в'їзд в цю країну. Така ж ситуація і з його нинішніми однопартійцями.