Політика
7 липня 2019
Зеленський розповів, якими хоче бачити Військово-морські сили України
День Військово-Морських Сил Збройних Сил України — професійне свято військовослужбовців і працівників Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
news-image

Сильні, оснащені сучасним озброєнням і технікою, готові адекватно реагувати на виклики й загрози національній безпеці Військово-Морські Сили — наша спільна мета і разом ми її досягнємо. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму вітанні з нагоди дня ВМС України, передає УНН із посиланням на прес-службу Міноборони, інформує «Є!».

"Українські військові моряки щоденно виконують важливі й складні завдання щодо захисту наших морських кордонів, активно проводять заходи бойової діяльності в акваторіях Чорного та Азовського морів, гідно зміцнюють рівень регіональної безпеки нa півдні України", - йдеться у вітанні.

Зеленський також відзначив, що у рамках конструктивної співпраці з нашими іноземними партнерами є участь українських кораблів та катерів у щорічних навчально-бойових навчаннях “Сі Бриз- 2019”.

Сильні, оснащені сучасним озброєнням і технікою, готові адекватно реагувати на виклики й загрози національній безпеці Військово-Морські Сили — наша спільна мета і разом ми її досягнємо, - наголосив він.
Україна пам’ятає та вітає із сьогоднішнім святом своїх героїв — військових моряків, яких незаконно утримують у полоні в Російській Федерації, - зазначив Президент.
Читайте також: До Одеси доставили першу в історії України партію нафти із США