Політика
9 липня 2019
Кандидат по округу №183 в Херсоні Середа знялася на користь представника «Опозиційної платформи - ЗА ЖИТТЯ» Опанащенко
Анна Середа підкреслила, що зараз настав час для об'єднання заради досягнення спільних цілей.
news-image

В Херсоні Анна Середа, яка балотувалася від партії «Опозиційний блок» по 183-му округу зняла свою кандидатуру на користь кандидата від «Опозиційної платформи - ЗА ЖИТТЯ» Михайла Опанащенко, пише «Є!» з посиланням на сторінку у Фейсбук Анни Середи.

«Я провела зустрічі на 183 окрузі і поговорила з херсонцями. Люди хочуть миру і чекають від нас об'єднання. Я - Середа Анна - почула своїх виборців і прийняла для себе виважене, важливе рішення - підтримати гідного, досвідченого, ефективного і порядного кандидата - Михайла Опанащенка», - написала Анна Середа.

Вона підкреслила, що зараз настав час для об'єднання заради досягнення спільних цілей.

«Прийшов час об'єднуватися. І об'єднуватися треба не заради особистих амбіцій, а заради українців, які чекають справжнього миру і поліпшення життя», - додала Анна Середа.

Відзначимо, раніше підприємець і екс-чиновник Олексій Рибаков, який йшов у Верховну Раду по округу №182, також знявся з виборів на користь екс-мера Херсона Володимира Сальдо, який балотується від «Опозиційної платформи - ЗА ЖИТТЯ». Він пояснив, чому, на його думку, колишній мер Херсона є найдостойнішим кандидатом по 182-му округу.

«У цієї людини за плечима великий життєвий досвід. Він, як ніхто інший, знає, які проблеми є в нашому місті і як краще їх вирішити. Я, в свою чергу, готовий завжди бути поруч і допомагати», - зазначив Олексій Рибаков.

Читайте також:Залучення Поплавським Винника до Аграрної партії стало медійною бомбою, – експерт