Політика
9 липня 2019
Кандидат по округу №182 Олексій Рибаков знявся з виборів на користь екс-мера Херсона Володимира Сальдо (відео)
Рибаков також пояснив, чому, на його думку, колишній мер Херсона є найдостойнішим кандидатом по 182-му округу.
news-image

Підприємець і екс-чиновник Олексій Рибаков, який йшов у Верховну Раду по округу №182, знявся з виборів на користь екс-мера Херсона Володимира Сальдо, який балотується від «Опозиційної платформи - ЗА ЖИТТЯ». Про це Олексій Рибаков повідомив у соціальній мережі Facebook, пише «Є!».

«Друзі, дякую всім за підтримку. Спасибі, що продовжуєте в мене вірити, але сьогодні я прийняв дуже важливе рішення: я зняв свою кандидатуру на підтримку гідного кандидата, тричі мера, депутата Верховної Ради, депутата міської ради Володимира Сальдо», - заявив у відеозверненні Рибаков.

Він також пояснив, чому, на його думку, колишній мер Херсона є найдостойнішим кандидатом по 182-му округу.

«У цієї людини за плечима великий життєвий досвід. Він, як ніхто інший, знає, які проблеми є в нашому місті і як краще їх вирішити. Я, в свою чергу, готовий завжди бути поруч і допомагати», - зазначив екс-чиновник.

Підприємець вважає, що політикам для досягнення глобальних цілей слід об'єднуватися.

«Я не женуся за гетьманською булавою, і для мене звання народного депутата, звичайно, почесно, але моя мета - щоб люди в нашому місті жили гідно і комфортно, щоб наша молодь не виїжджала, а продовжувала будувати своє майбутнє тут, в Україні. Вважаю, що таке рішення (зняти свою кандидатуру на користь іншого кандидата, - ред.) - єдине правильне. Спасибі всім за підтримку і за довіру», - резюмував Олексій Рибаков.

Нагадаємо, що округ №182 знаходиться в Херсоні і включає в себе Суворовський та Дніпровський райони міста.

Читайте також:Команда кандидата Буряка в Запоріжжі перейшла до прямого підкупу виборців (відео)