Події
9 липня 2019
У Київській області в ДТП загинули двоє військових
На автотрасі Київ-Чоп зіткнулись легковий автомобіль та військовий автомобіль, в результаті чого загинули двоє військовослужбовців.
news-image

Водій автомобіля "Тойота" не обрав безпечної швидкості і зіткнувся з військовим автомобілем.

На автотрасі Київ-Чоп зіткнулись легковий автомобіль та військовий автомобіль, в результаті чого загинули двоє військовослужбовців. Про це повідомляє «Є!», посилаючись на РБК-Україна.

Як зазначається, аварія сталась сьогодні о 3-й годині ранку. Водій автомобіля "Тойота" не обрав безпечної швидкості і зіткнувся з військовим автомобілем "Газ-32223", що рухався в попутному напрямку.

"На місці дорожньої аварії працювали рятувальники, працівники Слідчого управління поліції Київської області, слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції, медики. 36-річного водія автівки "Тойота" поліція затримала у порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

У Київській області в ДТП загинули двоє військових

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.  286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також:На Багамах при аварії вертольота загинув мільярдер