Політика
10 липня 2019
Рабинович в Москві підтвердив, що Крим – це Україна і заявив про національні інтереси
Головна розбіжність між українською делегацією в Москві і російською стороною полягає в тому, що наша сторона вважає, що Крим – це Україна
news-image

Про це розповів співзасновник партії «Опозиційна платформа – За Життя» Вадим Рабінович у відео на своєму Facebook, пише «Є!».         

Я зараз в центрі Москви, ми їдемо з одних переговорів на інші. У нас дуже хороші новини, зроблений величезний крок до миру. Також за тарифами та багатьма товарами, з яких можуть бути зняті митні бар'єри, і з гуманітарних питань. Ми провели дуже плідну зустріч (із представниками партії «Єдина Росія» і уряду РФ, – ред.), ми багато в чому сходилися в тому числі і з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим», – розповів політик.

Він також підкреслив, що при всіх знайдених з російською стороною точках дотику розбіжності також залишилися.

Але при всьому позитивному ми чітко сказали їм, і я цим пишаюся: у нас є розбіжності, і вони полягають у тому, що Крим – це Україна. І сказали Ми це не десь гавкаючи з підворіття, а в центрі Москви в штабі партії "Єдина Росія". Ось це і є – захищати проукраїнські інтереси. Також як мир, про який ми говоримо, – це про український мир», – констатував Вадим Рабінович.

Нагадаємо, за підсумками переговорів у Москві голова політради партії «Опозиційна платформа – За Життя» Віктор Медведчук також заявив, що на зустрічі з Дмитром Медведєвим у Москві обговорювалося продовження скасування санкцій щодо українських підприємств.
Крім того, на зустрічі з прем'єром РФ засновник Опозиційної платформи – За Життя Юрій Бойко заявив про можливості до початку серпня підписати контракт з «Газпромом» на пряму поставку газу в Україну.