Події
14 липня 2019
Під Харковом згорів електровоз (фото)
Інцидент стався у неділю, 14 липня, о 10:17 на 36-му кілометрі залізничного перегону Люботин-Західний поблизу села Буцьківка
news-image

У Харківській області рятувальники ліквідували пожежу у кабіні електровозу вантажного рухомого складу, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області. Інцидент стався у неділю, 14 липня, о 10:17 на 36-му кілометрі залізничного перегону Люботин-Західний поблизу села Буцьківка Валківського району Харківської області. По прибуттю на місце було встановлено, що горить кабіна та тягова установка непрацюючого електровозу, який транспортувався на ремонт іншим електровозом.
Фото: прес-служба ДСНС

Площа пожежі складала близько 30 квадратних метрів. Безпосередньо рухомий склад складався з двох електровозів (працюючий і непрацюючий) та 56 вантажних вагонів. Рухався з Полтави до Харкова. Пожежа була локалізовано об 11:16, та ліквідована о 12:32. Постраждалих та загиблих не має. Внаслідок події відбулась затримка руху залізничного транспорту.
Фото: прес-служба ДСНС

Читайте також: До України прибули ще п'ять американських локомотивів (фото)