Інтернет
15 липня 2019
Google тестує нову соцмережу для спілкування за інтересами
Користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу, а також створювати власні івенти.
news-image

Компанія Google почала тестування нової соціальної мережі - Shoelace (Шнурки), в якій можна буде знаходити користувачів зі спільними інтересами. Про це повідомляється на сайті проекту, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

"Shoelace - це мобільний додаток, який допомагає знаходити людей з спільними інтересами... Це підійде тим, хто нещодвно переїхав, або тим, хто хоче зустрітися з іншими людьми, які живуть поруч", - пишуть автори проекту.

Вказавши в Shoelace свої хобі або улюблені розваги, користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу, а також створювати власні івенти.

В загальному чаті можна обговорити подію з іншими його учасниками. Крім цього, в програмі є можливість запрошувати на зустрічі інших людей, навіть якщо вони не користуються цією соцмережею.

Програма доступна на платформах Android і iOS.

Зараз Shoelace тестуються в Нью-Йорку, але її планують запустити по всьому світу.

"Хоча наша мета полягає в тому, щоб запустити Shoelace по всьому світу, ми вирішили зосередити наші зусилля на Нью-Йорку. Це допоможе нам визначити, що працює, а що не працює, щоб зробити програму доступною для більшої кількості людей", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Netflix Hangouts: для Google випустили розширення, яке маскує перегляд серіалу на роботі