Політика
15 липня 2019
Рейтинг Аграрної партії Поплавського з кожним днем наближається до прохідного бар'єру в 5%, - експерт
Аграрна партія України, лідером якої є народний депутат Михайло Поплавський, наближається в рейтингах до прохідного бар'єру в 5%
news-image

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив політичний експерт Вадим Карасьов, пише «Є!»         

Сьогодні відразу кілька соціологічних компаній опублікували свіжі рейтинги партій на виборах до Верховної Ради. Фаворити поки залишаються колишні, 5-ка лідерів не змінюється. Але ось інші партії, які активно включилися у виборчу гонку, чомусь в опитування не потрапляють. Наприклад, немає Аграрної партії», - зазначив експерт.

Він упевнений, що рейтинги Аграрної партії спеціально занижують за намовою конкурентів.

Аграрна партія досить пізно стартувала у виборчих перегонах. Але з залученням в якості лідера списку, а тепер уже і лідера партії Михайла Поплавського, активної інформаційної кампанії в медіа, появи народного улюбленця Олега Винника, за моїми даними її рейтинг уже на рівні 3%. Тому я здивувався, що цієї політичної сили немає в свіжому рейтингу. Виявляється, «Аграріїв» спеціально прибрали з опитування, так як партія наблизилася до прохідного п'ятивідсоткового бар'єра - 4,1% серед тих, хто визначився з вибором», - пояснив політолог.

Він зазначив, що на виборах в ОТГ Аграрна партія Поплавського показала себе як сильний конкурент.

АПУ після успішних результатів на виборах в ОТГ показала себе як сильний конкурент як для системних партій, так і для різних партій «нових облич». Поки партія працює в своїй електоральній ніші і ніби як не вступає в боротьбу з лідерами, але в цьому і є її прихований потенціал. У суботу на програмі «Дикий Карасьов» був Михайло Поплавський (посилання нижче). Вийшла цікава розмова, а у мене залишилися відчуття, що у партії є шанси «взяти» виборчий бар'єр на виборах», - резюмував Вадим Карасьов.