Київ
17 липня 2019
Спускався з п'ятого поверху на простирадлах: під Києвом розбився молодий чоловік (фото)
Молодий чоловік розбився, впавши з чималої висоти.
news-image

Молодий чоловік розбився, впавши з чималої висоти. Хлопець спускався на зв'язці з декількох простирадел з вікна п'ятого поверху багатоквартирного будинку. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

Надзвичайна подія трапилася в новому житловому комплексі "Акварелі" у місті Вишневе Києво-Святошинського району столиці. Молодого хлопця госпіталізували медики швидкої допомоги. 

Спускався з п'ятого поверху на простирадлах: під Києвом розбився молодий чоловік

Судячи по знімках, чоловікові не вистачило простирадел на два нижніх поверхи. Ймовірно, з цієї висоти він і впав.

"Причини такого, м'яко скажемо, не самого адекватного вчинку, будуть з'ясовувати правоохоронці", - написано в повідомленні пабліка.
 
 Зазначимо, що користувачі мережі вже встигли висунути свою версію того, що сталося, і в коментарях нарекли хлопця героєм-коханцем, який рятувався від гніву ревнивого чоловіка.
 
"Повернувся чоловік, або тікав від коханої жінки - не витримав її любові! Добре що живий лишився - чекаємо новин, що насправді його змусило такий відчайдушний вчинок зробити", - написав один з користувачів.
"На два поверхи не вистачило. Все менше падати ніж з п'ятого. Мда..." - зазначив коментатор.

Спускався з п'ятого поверху на простирадлах: під Києвом розбився молодий чоловікСпускався з п'ятого поверху на простирадлах: під Києвом розбився молодий чоловік

 

"Мабуть чоловік КМС з боксу", - висунув припущення ще один користувач. "Ось воно, як затемнення впливає на людей", - зазначив юзер.

Спускався з п'ятого поверху на простирадлах: під Києвом розбився молодий чоловікСпускався з п'ятого поверху на простирадлах: під Києвом розбився молодий чоловік

Читайте також:В Ужгороді малолітні роми повалили жінку на землю, побили та пограбували