Політика
17 липня 2019
Володимир Духно: «Брат своїм прикладом показав, що недосяжних цілей немає»
Мажоритарник по 100-му округу від Кіровоградщини, правоохоронець Володимир Духно розповів, що свого часу досягнення брата, відомого футболіста Андрія Ярмоленка, зіграли вирішальну роль в реалізації власних амбіцій.
news-image

Мажоритарник по 100-му округу від Кіровоградщини, правоохоронець Володимир Духно розповів, що свого часу саме досягнення брата (відомого футболіста Андрія Ярмоленко) зіграли вирішальну роль в реалізації власних амбіцій, пише «Є!».

«Ми з Андрієм двоє з села Чернігівської області. З дитинства розуміли, що все потрібно досягати тільки своєю працею і завзятістю. Пам'ятаю, був стереотип, що хлопець з села без грошей і зв'язків не зможе себе реалізувати. Андрій довів зворотне і своїм прикладом показав, що недосяжних цілей немає. Думаю, я на тому ж шляху і він вірний».

Володимир Духно також повідомив, що рішення йти в політику далося йому нелегко і приймалося на сімейній раді:

«У мене чудова сім'я. Родичі підтримали мене, а брат Андрій сказав, що буде всіляко сприяти тому, щоб я пройшов до парламенту і змінив країну на краще».

Володимир Духно переконаний, що склад нинішньої Верховної Ради повинен бути не тільки новим, але і якісним.

«Я правоохоронець і свою справу знаю. Маю пакет документів, які врегулюють масу питань і проблем у правоохоронній системі. Ми повинні рятувати країну. Знаєте, тут як у футболі - якщо грати, то тільки на перемогу», - резюмує кандидат в депутати.

Читайте також:Гриценко заявив, що «обламає рога» Смешко, якщо він буде закривати йому рота