Політика
17 липня 2019
Сестра секретарки Зеленського потрапила у виборчий список «Слуги народу»
Жінка посідає прохідне місце у списку.
news-image
Рідна сестра особистої асистентки Володимира Зеленського Марії Левченко, Наталя Локтіонова балотується у Верховну Раду за списком "Слуги народу" під 146-им номером Про це йдеться в матеріалі журналіста програми “ШУСТРОВА LIVE” Анни-Єви Мельник, передає «Є!» із посиланням на Еспресо.
"Довіряють в "Слузі народу" не лише зіркам та перевіреним членам своєї команди, але і їхнім непублічним родичам. Хто ж замовляє "слівце" за таких кандидатів? Червень 2019-го. Президент Володимир Зеленський вперше проводить екскурсію для журналістів в своїй Адміністрації. Саме під час цього візиту в "святая святих" до об’єктиву телекамер потрапляє помічниця гаранта, така собі Марія Левченко. Жінка багато років була особистим асистентом Зеленського в "95-у Кварталі", а нині – слідом за шефом – перебралася на Банкову", - стверджує журналістка.

За дивним збігом обставин, рідна сестра  Марії Левченко, на 2 роки старша Наталя Локтіонова, балотується у Верховну Раду за списком "Слуги народу" під 146-им номером.

Як переконують дані багатьох соціологій, місце у списку цілком прохідне. Відомостей про тридцятивосьмирічну Наталію Локтіонову небагато. Має вищу освіту, судимість відсутня, тимчасово не працює.  

У Facebook вона також під прізвищем Левченко, як і у впливової сестри-асистентки президента. Остання публікація зроблена два роки тому і жодного натяку на політичну діяльність чи передвиборчу активність. Скидається на те, що саме сімейні зв’язки з секретаркою Зеленського є запорукою такого успіху.

Щоб почути позицію самої Наталії, журналісти кілька днів намагалися з нею зустрітися. Житловий будинок на вулиці Стрийській в Святошинському районі столиці. Незважаючи на очевидні ознаки присутності когось в квартирі, двері журналістам тут так і не відчинили. 

Журналісти навідалися до батьків сестер Левченко.  Їхня мати родинний зв'язок підтвердила, однак на питання – яку користь принесе Наталія Локтіонова у парламенті - пояснити не змогла.

null