Політика
18 липня 2019
Поплавський пообіцяв знову влаштувати концерти Винника в містах, де АПУ отримає понад 10% голосів
Спільні концерти Михайла Поплавського та Олега Винника на користь Аграрної партії збирають тисячі їхніх прихильників.
news-image

Лідер Аграрної партії України, народний депутат Михайло Поплавський пообіцяв провести повторні концерти у містах, де АПУ набере понад 10% голосів. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на «Експертну думку».

«10% голосів виборців – і ще один безкоштовний концерт для містян від лідера Аграрної партії Михайла Поплавського та улюбленого співака мільйонів українців Олега Винника гарантований», – пообіцяв народний депутат.

Так, наприклад, у Прилуках до 10% не вистачає голосів усього 3 тисяч виборців, у Ніжині – 4 тисяч, у Чернігові – 9 тисяч. Про це свідчать дані опитування, проведеного в обласному центрі та містах області, де проходили концерти.

Зазначимо, спільні концерти Михайла Поплавського та Олега Винника на користь Аграрної партії збирають тисячі їхніх прихильників. Після заходів кількість охочих проголосувати за Аграрну партію стрімко зростає.

Відвідувачі концертів зізнаються, що на їхнє рішення вплинули не лише пісні та виступи зі сцени, але й особисте спілкування з лідером Аграрної партії та популярним співаком.

Нагадаємо, експерти прогнозували значне зростання рейтингів Аграрної партії Поплавського після оприлюднення інформації щодо підтримки політсили з боку Винника.

Читайте також:Мосійчук знімається з виборів та заявляє, що його намагалися підкупити люди Кононенка (відео)