«Ми випили ось стілечки!» Галкін показав п'яних Пугачову і Вайкуле в Юрмалі
Примадонна російської естради Алла Пугачова і її подруга, співачка Лайма Вайкуле потужно повеселилися з алкоголем після «Рандеву» в Юрмалі
news-image

Цей момент зняв чоловік Алли Борисівни, шоумен Максим Галкін на відео, пише «Є!» з посиланням на NewProua.    

Дорогі друзі. Підійшов ... хто підійшов? Підійшло все до кінця. Закінчився фестиваль», - заплітаючою мовою заявила Вайкуле.

На що Пугачова заявила, ніби їх «знімає кінець» і зареготала, здивувавши Галкіна.

Гумор нижче пояса - це дуже модно. Ми випили це всього ось стілечки», - додала примадонна, показавши пальцями, що майже не пили, зате багато закушували.

Вайкуле тут же спростувала слова подруги, заявивши, що вони нічого не їли.

Ми коли п'ємо - не їмо. Дорогі друзі! Закінчився пісіваль ... фестиваль. Ми сидимо відпочиваємо, обговорюємо артистів, всіх хвалимо (тут Пугачова ще раз розреготалася. - Ред.). Випили по стілечки. Дорогі друзі, у мене нарада. Коли ви п'єте, не їжте. А коли починаєте їсти, більше не пийте», - продовжила Вайкуле.

В результаті примадонна передала всім привіт, сказавши «хайль», на що у Галкіна виникло знову питання, про кого йде мова. У відповідь чоловік Пугачової почув про її «Хахеля». В кінці відео примадонна оголила плече. Користувачі посміялися над п'яними артистками і подякували за працю.

https://www.instagram.com/tv/B0QrAOlnavS/?utm_source=ig_web_copy_link