Політика
24 липня 2019
Невістка Оксани Білозір пройшла в Раду по мажоритарці (фото)
37-річна дружина старшого сина співачки Оксани Білозір пройшла до парламента у 15 окрузі на Вінничині.
news-image

У новій Раді, вибори до якої відбулися 21-го липня, знову буде Білозір, але не Оксана, а її невістка Лариса. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Таблоїд.

37-річна дружина старшого сина Білозір пройшла до парламента у 15 окрузі на Вінничині. До речі, в 17-му окрузі пройшов її тато – нардеп від БПП Микола Кучер.

Як ще у далекому 2014-му році писала журналістка Тетяна Ніколаєнко, Білозір намагалася просунути до Ради свого сина Андрія. Про це вона прямо просила Юрія Луценка, але той у відповідь порадив почати з міськради.

 
 
Син не пройшов, зате невістка виявилася спритнішою. І не дивно, адже якщо почитати біографію депутатки на її сайті та подивитися сторінку в Instagram – Лариса просто-таки природжена чиновниця.
 
 
 
Економіст із кандидатським ступенем, навчалася у Брюсселі, голова громадської організації та лауреатка конкурсів із благодійності. А ще – лауреатка славнозвісного конкурсу "Жінка ІІІ тисячоліття".
 
Залишилося сподіватися, що і смак у неї кращий за свекруху, яка любила помайоріти в Раді своїми веселими костюмчиками.
 
 
 
 
 
 

Лариса з Андрієм виховують двох дочок.

 
 
Судячи з фото у мережі, Лариса полюбляє вишиванки, всілякі вишиті сукні та ділові жакети. Брендовими сумками теж не гребує.
 
 
 
Сумочка від Dior, як бачимо, у гардеробі депутатки вже є. Така річ, якщо вона справжня, коштує від 3 тисяч доларів.
 
 
 
Фемілі-луки Лариса теж любить робити.
 
 
 
 
 
 
Але, схоже, любов до квіточок у Білозір таки спільна.
 
 

 
 
"Це був для мене виклик. Я пішла без партійної підтримки, як самовисуванка, і скажу вам відверто, це було не легко. І, напевно, це був мій найважливіший досвід в політиці. Але тепер, мені здається, що я не боюся нічого і нікого, ні жодної роботи у світі", - написала новоспечена депутатка у своєму Instagram

Читайте також:Олігархи остаточно втратили Донбас: епоха Ахметова-Бойко закінчилася (відео)