Події
25 липня 2019
Після допиту в ДБР на машину Порошенка застрибнув чоловік, сталася бійка
Невідомий також застосував газовий балончик.
news-image

Після виходу п’ятого президента Петра Порошенка з допиту біля будівлі Державного бюро розслідувань стався інцидент і бійка, передає «Є!» із посиланням на УП.

Як свідчить відео, продемонстроване в ефірі 5 каналу, на капот автомобіля Порошенка вистрибнув чоловік. Підбігли охоронці Порошенка. Чоловіка стягли з машини. Зав’язалася бійка. Невідомий також застосував газовий балончик. Втрутилася "поліція діалогу".

     

Також противники екс-президента скандували "Порох – геть!"

Кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" передає, що до машини Порошенка намагалися підбігти четверо чоловіків, охоронець екс-президента відбив нападника парасолькою, а нападник у відповідь розпилив сльозогінний газ.

Після цього в інцидент втрутилася поліція, і зловмисники втекли.

Співробітники поліції, які перебувають біля ДБР, повідомили, що нападники поки не затримані.

Відзначається, що Порошенко встиг спокійно сісти в автомобіль і не постраждав у результаті інциденту.

24 канал повідомляє, що у ході сутичок постраждав їхній оператор.

Нагадаємо, у четвер близько 15 години голова ДБР Роман Труба повідомив, що Порошенко не прийшов на допит, і його повторно викликали на 8 серпня. Проте згодом п'ятий президент приїхав у Державне бюро розслідувань.

Як відомо, Порошенка викликали до ДБР як свідка у кримінальному провадженні щодо можливого ухилення від сплати податків, відмивання коштів під час купівлі-продажу заводу "Кузня на Рибальському".