Події
26 липня 2019
Я бачив, як Тимофій спав, - тренер загиблого 11-літнього хлопчика
Вся група, яка їхала разом з 11-річним Тимофієм, тіло якого виявили біля колій - і діти, і тренери – нині дають свідчення правоохоронцям.
news-image

Вся група, яка їхала разом з 11-річним Тимофієм, тіло якого виявили біля колій - і діти, і тренери – нині дають свідчення правоохоронцям, пише «Є!» з посиланням на ТСН.

Як розповів тренер з айкідо Володимир Костюк, який і возив дітей на відпочинок до Яремчі, ввечері він пересвідчився у тому, що всі діти сплять і бачив Тимофія сплячим.

"Я поки нічого толком сказати не можу, працює слідча група і намагається зрозуміти, що сталося. Мені зараз треба зрозуміти, що з моєю дитиною. Бо вони всі і мої діти, я його знаю дуже давно, і мені зараз дуже важко. Жодних конфліктів в потягу не було, я бачив, як він спав. Я його особисто уклав і особисто підійшов, на нього подивився. На під'їзді до Києва ми виявили, що його немає. Близько 5-ї ранку", - розповів Костюк.

Цю інформацію підтвердила і тренерка Ірина, яка також супроводжувала групу. Каже, що вони ретельно пересвідчились з вечора, що всі діти на своїх місцях і сплять.

Водночас мати однієї з дівчат, яка була у групі, розповіла ТСН телефоном, що діти навіть не знали про загибель їхнього товариша – про це їм розповіли вже слідчі у Києві.

"Довіряю повністю цьому тренеру. Це не перша їхня поїздка. Думаю, це прикра випадковість. Мені дуже шкода цієї дитини. Я не розумію, за що постраждали і батьки, і тренери, і діти – вони всі не заслужили цього, мені дуже шкода, що так сталося", - сказала матір дівчинки Лариса.

Нагадаємо, 25 липня у селі Волоське Хмельницької області поблизу залізничної колії виявили тіло дитини.

З'ясувалось, що загиблий – 11-річний киянин, він повертався з відпочинку у Яремчі потягом "Рахів-Київ". 

Читайте також:На Хмельниччині знайшли мертвим 11-річного киянина: повертався з відпочинку