Події
6 серпня 2019
Вбив - йди і сиди вдома, - Аброськін про скандальне рішення Мелітопольського судді
У Кирилівці внаслідок бійки з різаниною помер чоловік.
news-image

На жаль, життя людини сьогодні, враховуючи рішення Мелітопольського суду, нічого не варте, пише «Є!» з посиланням на сторінку Фейсбук Аброськіна В'ячеслава, першого заступника голови Національної поліції України.

На цих вихідних, 3 серпня 2019 року, на пляжі розважального центру «Сальвадор Далі» в Кирилівці Запорізької області між двома групами відпочиваючих виник словесний конфлікт, який перейшов згодом у бійку з використанням однією із сторін ножей та зброї. В результаті четверо мешканців Запорізької області отримали поранення різних ступенів тяжкості й були доставлені до лікарні, - пише пан В'ячеслав.

Працівниками поліції Запорізької області троє причетних до хуліганських дій і нанесення тяжких тілесних ушкоджень з використанням зброї відразу були затримані. Вчора зранку один із поранених чоловіків, 1990 р.н., від отриманих поранень в лікарні помер. 

І вчора ж Мелітопольській суд обрав міру запобіжного заходу для двох затриманих підозрюваних - цілодобовий домашній арешт без засобів контролю, третього мабуть суд відпустить сьогодні. Але суддя прийняв таке рішення - вбив та йди і сиди вдома. Ну що ж й це його право..., - висловлює своє обурення Аброськіна В'ячеслав.

Читайте також:У Білорусі винесено другий смертний вирок за цей рік