Політика
7 серпня 2019
Яніна Соколова зворушливо звернулася до захисників України
Українська журналістка Яніна Соколова проникливо подякувала кожному воїну ЗСУ за протистояння російському агресору і закликала всіх українців приєднуватися до акції «Завдяки тобі»
news-image

Її сенс полягає в тому, щоб при зустрічі військового прикладати руку до серця на знак подяки за мир. Зворушливе звернення до Героїв телеведуча опублікувала на своїй сторінці у Facebook пише «Є!». 

Якби не ти, я б це зараз не постила, а сиділа б в укритті. Якби не ти, я б не займалася улюбленою справою. Якби не ти, я б не посміхалася перехожим, як кілька хвилин тому, і не вдихала свіже повітря улюбленого міста. Якби не ти, мене б, можливо, вже й не було. Завдяки тобі я і мої близькі живі», – написала вона.

Крім того, у відеоролику, присвяченому акції «Завдяки тобі», Соколова пояснила, чому казати «дякую» українським воїнам так важливо як для них, так і для цивільного населення.

Важливо дякувати заради того, щоб в українців було розуміння цінностей. Мені здається, за останні п’ять років дехто із нас зрозумів, що таке справжня цінність. Але для тих, хто ще не зрозумів, важливо продемонструвати, кому перш за все ми маємо дякувати щодня, прокидаючись і засинаючи. Тому дякувати – це вкрай важливо», – вважає Соколова.

Читайте також:“Даю тобі 24 години”: Яніна Соколова викликала на дебати пропагандистку Скабєєву (відео)