Суспільство
9 серпня 2019
Редактор «Ехо Москви» приїхав до Києва відкривати проросійське радіо
Олексій Венедиктов розгулював центром української столиці.
news-image

До Києва приїхав головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов, щоб відкрити в Україні філію "газпромівсько-кремлівського "ЗМІ". Про це заявив кримськотатарський журналіст Айдер Муждабаєв на сторінці в Facebook, передає «Є!»

Олексія Венедиктова журналісти ATR помітили на Хрещатику. В інтерв'ю місцевому проросійському смітнику він розповів, що хоче відкрити філіал газпромівсько-кремлівського "ЗМІ" в Україні. Для цього потрібно скасувати мовний закон - і всього-то. Це - пряма диверсія Кремля в Україні. Вони знахабніли настільки, що зовсім пустилися берега", - пише у дописі журналіст.

За його словами, "Ехо Москви" запрошує в ефір і публікує російських терористів та убивць українців.

Прізвища - Прилєпін - для українців, думаю, вистачить. "Кримський блогер" Горний, якого Венику спустив Кремль для пропаганди проти України і кримських татар. І вишенька на торті - заступник Венедиктова - Рувинський - відвертий кримнашист, який нещодавно потрапив до "Миротворця" за незаконне відвідування Криму", - заявив Муджабаєв.

Наприкінці допису він заявив, що "путінське радіо працюватиме в Україні тільки через мій труп".

Ми будемо його блокувати, вирубувати будь-якими способами, тому що це - вороги. Як російські окупанти в Криму і на Донбасі. Вороги люті. Це - Путін. Власною персоною. Це десант російських військ всередині. Той самий постріл у спину. Ми його тут терпіти не будемо за жодних обставин, це абсолютно виключено. P.S. Прошу СБУ і ДПС більше не пускати цю довірену особу Путіна в Україну. Свого гівна, здається, нам вистачає".