Війна
12 серпня 2019
На Донбасі бойовики 8 разів порушили перемир'я, один військовий поранений
Бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
news-image

У зоні бойових дій на Донбасі 11 серпня бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил дістав поранення. Про це пише «Є!» з посиланням на Громадське.

Як повідомили у штабі операції Об'єднаних сил, бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» зафіксували 5 обстрілів: поблизу Старогнатівки, Водяного, Новотроїцького, Павлополя та Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» — три обстріли: біля Кримського, Майорська та Золотого-4.

Нагадаємо, про чергове перемир'я на Донбасі Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на сході України за участю представників незаконних збройних формувань домовилась 17 липня, так зване «хлібне перемир'я» розпочалося від початку доби 21 липня уздовж всієї лінії розмежування. Уперше сторони домовились про повний режим тиші, а представник політичної підгрупи в Мінську Роман Безсмертний зазначив, що вогонь на Донбасі домовились припинити «можливо і назавжди». Однак майже одразу обстріли знов почались.

Читайте також:У США похвалили Зеленського і ЗСУ за “стриманість і хоробрість” перед лицем агресії Росії