Політика
12 серпня 2019
Окупанти на Донбасі вдалися до вогневих провокацій - поранено українського військового
Бойовики обстрілювали позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї
news-image

Впродовж поточної доби російські окупанти п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті одного українського військового поранено. Про це йдеться у зведенні прес-центру операції Об'єднаних сил у Facebook, пише «Є!»  з посиланням на Unian.ua.

Зокрема, бойовики обстрілювали позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Пищевика з напрямку Верхньошироківського – зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета; двічі неподалік Широкиного з напрямку Саханки – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська - з великокаліберних кулеметів.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі Зайцевого.

Читайте також:Окупанти не дають забрати тіло загиблого нацгвардійця і намагаються просунутися (відео)