Суспільство
14 серпня 2019
Яніна Соколова розповіла, що її екс-коханий – ідеолог «ЛНР»
Телеведуча зазначила, що колись також могла виїхати з ним на постійне місце проживання у Москву.
news-image

Українська журналістка Яніна Соколова розповіла, що її колишній коханий зараз є ідеологом "русского міра" в терористичній "ЛНР", передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

Більше того, сама вона багато років тому також могла виїхати з ним на постійне місце проживання у Москву. Несподіване зізнання відома телеведуча зробила в інтерв'ю "24 каналу".

Я свято впевнена, що ми – це наше оточення. Я не знаю, як би склалася моя доля і ким би я була зараз, якби я вийшла заміж за чоловіка, який зараз є ідеологом "русского міра", москвичем, росіянином у "ЛНР", – розповіла вона.
Коли я побачила ці фотографії, де мій колись коханий, колись друг, з яким ми були завжди на одній хвилі, раптом є ідеологом в "ЛНР", москвичем, якого пафосно привезли туди разом з іншими політтехнологами російськими, яких там дуже багато, то я зрозуміла, що це небо навмисне мені надіслало зараз це фото і цей сигнал, щоб я зрозуміла, як я правильно вчинила, не пішовши на рішення переїхати в Москву. А тоді була така перспектива", – зізнається журналістка.
Читайте також: Яніна Соколова зворушливо звернулася до захисників України