Події
19 серпня 2019
Дружина Нетаньяху по дорозі в Київ влаштувала скандал в літаку і кинула на землю хліб-сіль (відео)
Сара Нетаніяху, що супроводжує свого чоловіка під час візиту, відчитала командира корабля за те, що той не привітав її належним чином при посадці в літак.
news-image

Скандальний епізод стався в ніч на понеділок, 19 серпня, в літаку "Ель-Аль", в якому глава уряду Біньямін Нетаніягу прямував до Києва, пише «Є!» з посиланням на Українські Новини.

Сара Нетаніяху, що супроводжує свого чоловіка під час візиту, відчитала командира корабля за те, що той не привітав її належним чином при посадці в літак.

Сара Нетаньяху у гніві схопилася зі свого крісла і попрямував до кабіни пілотів. Проте в кабіну її не пустили, що ще більше розлютило дружину прем'єра. В результаті командир корабля знову привітав подружжя Нетаніягу на борту – за 45 хвилин до посадки в Києві.

Насправді командир корабля вітав Сару Нетаніягу і перед зльотом, але вона, можливо, цього не розчула, що і призвело до інциденту. Вдруге ім'я дружини прем'єра прозвучала "акцентовано":

"Бажаємо чолі уряду і його дружини, пані Сари Нетаніягу, вдалого візиту".

В канцелярії глави уряду заперечують, що саме охоронці Нетаніягу припинили "прорив" дружини прем'єра в кабіну пілотів.

Тут також додали, що мова йде про непорозуміння, яке було негайно вичерпано, далі політ проходив в рутинному режимі. В "Ель-Аль" у відповідь заявили, що "подружжя Нетанияхгу постійно користуються послугами авіакомпанії під час візитів". 

"Ми були раді взяти на борту нашого літака прем'єр-міністра і його дружину під час польоту в Київ", - говориться в офіційній реакції.

Втім, цим справа не закінчилася. Коли подружжя Нетаніягу зійшли з літака в Києві, їх вітали три дівчата в традиційних українських строях та з короваєм хліба і сіллю.

Глава уряду, вже знайомий з цим ритуалом, відламав шматочок хліба, вмочив у сіль і надкусив.

Після цього він передав скибочку дружини Сари, але та кинула його на землю.

Читайте також:«Тупа вівця!»: Скандальний «слуга народу» образив журналістку й отримав відповідь